Tillsammans hjälper vi dig att göra ditt företag ännu bättre

Med lång erfarenhet, ett strukturerat och kompetensbaserat arbetssätt säkerställer vi att rätt personal tas fram som passar dina behov, så får du tid åt din verksamhet. Vårt stora nätverk och långa erfarenhet hjälper oss att snabbt hitta rätt person för varje unikt uppdrag.

Varje dag bidrar och skapar våra konsulter värde hos våra uppdragsgivare. Vi lyckas genom att vi har ett stort engagemang i det vi gör och vi bryr oss om, vi har ett affärsmässigt fokus med sikte på att alla parter ska känna sig som vinnare. Vill du veta mer om våra tjänster? Varmt välkommen att kontakta oss!

Få flexibilitet

Att hyra in personal har blivit allt vanligare. Det skapar en flexibel organisation och gör det lättare att hantera arbetstoppar under året. Bemanning är ett utmärkt val om du vill prova dig fram innan du anställer själv, eller om du har säsongsberoende toppar i produktionen. Vi sköter arbetsgivaransvaret och hela rekryteringsprocessen.

Vi anpassar lösningen för dig

Världen förändras snabbt omkring oss och då är det särskilt bra när man måste tänka om snabbt, vi är Götacity Group och vi förstår dina utmaningar

vi tänker nytt
vi är flexibla
vi skapar dialog runt en utmaning

Götacity Group jobbar med bemanning i många olika branscher, bland annat:

 • Industri, produktion & logistik
 • Bygg
 • Hotell, restaurang & butik
 • Administration & service
 • Försäljning
 • Ekonomi & Human Resources (HR)

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så hör vi av oss idag!

VI MATCHAR DITT FÖRETAG MED RÄTT PERSON

DRIVKRAFT, ENKELHET OCH FÖRTROENDE är våra tre kärnvärden. Dessa ord symboliserar allt vi tycker är viktigt för att skapa en bra grund i vår verksamhet.
Behöver du anställa personal? Behöver du täcka upp för varierande uppdrag inom din bransch? Är ni ute på jakt efter nya utmaningar? Vi hjälper er!
Vi levererar bemanning, konsultuthyrning och rekrytering till stora som små företag. Låt oss hjälpa dig med att ta fram personal som passar dina behov, så får du tid åt din verksamhet.

Vårt fokus är att hjälpa dig, vi utgår från dina förutsättningar och behov, matchar ditt företag med rätt person. Vill du veta mer eller behöver hjälp, kommer vi gärna på företagsbesök.

Välkommen att kontakta oss!

  instagram default popup image round
  Follow Me
  502k 100k 3 month ago
  Share

  Logga in

  Registrera dig

  Glömt lösenord