Kund / Arbetsgivare

Fördelarna med att hyra in personal är att det är en kostnadseffektiv lösning för olika typer av behov. Om det sker förändringar i företaget kan bemanning vara ett alternativ exempelvis vid arbetstoppar eller om kompetensen behöver bytas ut. Att hyra in personal innebär högre flexibilitet och inga fasta kostnader. Om du är osäker på hur permanent ditt behov blir, så är bemanning ett bra alternativ till rekrytering. Vill du veta mer eller behöver du hjälp med att hyra in personal, välkommen att kontakta oss  🙂!

Att hyra in personal kan variera och faktorer som kan påverka detta är vilken kompetens du vill bemanna med, vilken grundlön rollen ni söker och arbetslivserfarenhet. Enklaste sättet är att be om en offert från oss.

Götacity Group är knutet till Bemanningsavtalet vilket är ett kollektivavtal mellan Almega Kompetensföretagen och samtliga förbund inom LO. Vi är även knutna till Unionen.

För oss är det viktigt att vara en trovärdig och kompetent partner för våra kandidater som för våra kunder. Vi vill ha rätt person på rätt plats och att du som söker ska få en så rättvis bild av oss som möjligt. Därför har vi skapat en egen rekryteringsprocess med fokus på att säkerställa att rätt rekryteringar görs, att riktlinjer följs och att rekryteringsprocessen upplevs positivt för våra kandidater som för våra kunder.

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Götacity Group jobbar med bemanning i många olika branscher, bland annat:

  • Industri, produktion & logistik
  • Bygg
  • Hotell, restaurang & butik
  • Administration & service
  • Försäljnin
  • Ekonomi & Human Resources (HR)

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så hör vi av oss idag!

Världen förändras snabbt omkring oss och då är det särskilt bra när man måste tänka om snabbt. Det ställs högre krav idag, därför sätter vi som konsultbolag rätt förväntningar – hos alla från början. I den digitaliserade samhällsutvecklingen uppstår nya och förändrade kundbehov.

Den kompetensen som behövs för att bemöta kundens behov är att prata samma språk. Vi skapar en kultur i bolaget med ett gemensamt arbetssätt som är snabbrörligt och engagerande som ständigt kan anpassas till nya behov.

  1. Vi skapar en arbetsplatskultur som en grund för att skapa medarbetarengag mang.
  2. Götacity Group ser till att arbetskulturen attraherar och engagerar rätt medarbetare.
  3. Vi säkerställer att vår riktning är känd för alla medarbetare genom att ta reda på vad som driver och engagerar varje medarbetare.
  4. Vi fortsätter att utveckla kompetens som verksamheten behöver genom engagemang och hjälpsamhet. Människor jobbar inte längre bara för att få lön och trygghet. Det kan de få på de flesta ställen. Vad de är ute efter är en arbetsplats som bekräftar deras värde, där de kan göra skillnad och insatsen betyder något. Vi satsar på att skapa långvariga relationer – både med konsulter och konsulters konsultbolag.

Vi på Götacity Group jobbar i samma riktning som konsulterna och kunderna – mot gemensamma mål. På så sätt möter vi kundernas behov och samtidigt tar hänsyn till konsulternas lärande och välmående.

Vi är ett konsultbolag som arbetar med stort hjärta och engagemang nära våra kunder och konsulter. Att alltid vara tillgängliga och ha en öppen och transparent dialog med våra kunder är något vi värdesätter högt.

Vi vill skapa bästa möjliga mervärde hos dig som kund. Det gör vi genom att i samarbete med dig utveckla och erbjuda lösningar just för dina behov.

Med det sagt vill vi vara en viktig del av våra kunders framgång, en pålitlig partner, en attraktiv arbetsgivare och vi vill skapa värde hos våra kunder och samtidigt ta hänsyn till konsulternas lärande och välmående.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Logga in

Registrera dig

Glömt lösenord