Varmt hjärta och skarp hjärna

Götacity Group ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. En väg som även kan nås vid sidan av dina studier. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.

Vad erbjuder vi? Heltidstjänster

Vi erbjuder en rad olika anställningsformer och ambitionen är att alltid erbjuda en heltidstjänst utifrån dina behov. Denna form av heltidstjänst innebär en provanställning om 6 månader. Syftet är att den efter prövotiden ska övergå i en tillsvidareanställning. Heltidstjänst är en anställning som pågår fram
till att antingen du själv eller arbetsgivaren väljer att säga upp den.

Extra jobb för studenter

Vi erbjuder dig extra jobb vid sidan om studierna. Med studentjobb har du en flexibilitet att jobba och därmed möjlighet att påverka ditt schema. Arbeta några timmar då och då, hela veckor eller en helg. Det passar dig som vill ta chansen att skapa kontakter och få arbetslivserfarenhet.

Jobba extra

Det finns även möjlighet att jobba extra, för att få jobba extra via ett bemanningsföretag krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Logga in

Registrera dig

Glömt lösenord