BLI EN DEL AV GÖTACITY GROUP-FAMILJEN

 Som konsult hos oss innebär det att du är anställd som hyrs in för att fylla behovet under begränsad tid, vilket kan vara allt ifrån en timme, en vecka och upp till flera månader.

VAD INNEBÄR DET ATT JOBBA SOM KONSULT?

Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på dina uppdrag, vilket gör att Din kompetens utvecklas och utvidgas på fler olika områden. Du bygger även ett starkt CV och kontaktnät vilket ger dig förtur in på marknaden. Att jobba som konsult hos oss innebär att du är uthyrd hos en utav våra kundföretag där du får en trygg anställning med kollektivavtal som omfattas bland annat av friskvård och tjänstepension. Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Det personliga mötet är viktigt för oss, vi bryr oss om våra konsulters arbetsmiljö och är därför noga med uppföljning av våra uppdrag. Även en kontinuerlig dialog med kundföretaget är viktigt för oss.

LÖNESÄTTNING

När du arbetar som uthyrd personal hos något av våra kundföretag baseras din lön på genomsnittet av de jämförbara yrkesgrupper som arbetar på kundföretaget där du är placerad. När du är anställd hos oss på Götacity Group är du också garanterad en viss lön även om du inte är ute på uppdrag.

LÅTER ETT KONSULTUPPDRAG SOM NÅGOT FÖR DIG?

Det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera. Vi strävar efter att vara en värdeskapande och kvalitativ partner till våra kunder och Götacity Group familjen.

Låter ett konsultuppdrag som något för dig, i så fall gå in på lediga jobb och sök våra konsulttjänster eller gör en spontanansökan så att vi kan matcha dig till rätt uppdrag.
Välkommen till oss!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Logga in

Registrera dig

Glömt lösenord