Götacity Group önskar en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Vi på Götacity Group önskar alla våra kunder, konsulter, kandidater och samarbetspartners en god jul och ett riktigt gott nytt år. Vi passar också på att summera en intensiv, händelserik och fantastiskt roliga start sedan Götacity Group slog upp dörrarna på marknaden.

Götacity Group-teamet har lyckats etablera en verksamhet i tillväxt som på kort tid är full av bra energi, driv och aktiviteter. Vi är tacksamma för den oerhört fina respons vi fått. I rekryteringar, konsultlösningar och affärsutveckling har vi tillsammans med våra kunder och kandidater navigerat genom en händelserik start i Götacity Group AB. Tack vare ett gediget engagemang i våra kundrelationer har vi fått möjligheten att stötta med vår kompetens och rätt konsulter och kandidater anpassat till de unika behoven. Vi är stolta över och vill tacka för fina samarbeten sedan start som vi fått förtroendet att engagera oss i och fått möjlighet att bidra till utveckling av flera samarbetsparters.

Vi kan konstatera att vårt Götacity Group-tänk visat sig vara en av de tydligaste framgångsfaktorerna i alla våra uppdrag. Vi är stolta över vårt etablerade nätverk av så många erfarna och inspirerande konsulter, kandidater och samarbetspartners.

Nu arbetar vi tillsammans med flera av våra kunder med att lösa rekryteringar och konsultuppdrag som ska vara på plats efter årsskiftet. Vi stänger inte under jul och nyåret, utan finns tillgängliga för er. Så varmt välkommen att höra av dig! Oavsett om du är kund, konsult eller kandidat är Götacity Group med på vägen mot nya framgångar.

Nu önskar vi dig en riktigt härlig jul och ett gått nytt år!

Vännerna på Götacity Group AB

Leave a Comment

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Logga in

Registrera dig

Glömt lösenord

Dela