Hur är det att jobba som konsult hos Götacity Group?

Att arbeta som konsult hos Götacity Group är en fantastisk möjlighet för att bygga på din erfarenhet. Du får prova på olika företag, uppgifter, kanske till och med en ny bransch och dessutom lära känna nya människor och utveckla ditt nätverk på köpet. Många är nyfikna på att testa konsultyrket och vi får ofta frågor om hur det är att vara konsult. Här har vi sammanställt några av de vanligaste frågorna om hur det är att arbeta som konsult.

Vilka är fördelarna med att vara konsult hos Götacity Group?

Det finns många fördelar med att vara konsult hos oss. Först och främst är det väldigt varierande. Ingen dag är den andra lik. Du får kontinuerligt arbeta för olika bolag i varierande uppdrag. Något som även innebär att du ständigt utvecklas. En annan fördel med den varierande vardagen är att du breddar ditt nätverk. Väljer du dessutom att vara anställd hos Götacity Group kan du ta del av ännu fler fördelar. Bland annat får du en tryggare anställning eftersom du kontinuerligt blir tilldelad nya uppdrag. Skulle du inte trivas på ett uppdrag får du dessutom hjälp av din konsultchef att hitta ett nytt. Sammantaget är konsultrollen mycket flexibel och spännande. Det bjuder dig ständigt på nya utmaningar som gör att du växer både professionellt och personligt. Utöver detta bygger du även upp ett gediget nätverk som kan nyttjas i hela ditt yrkesverksamma liv.

Vad är en konsult?

En konsult är en person som är anställd hos oss på Götacity Group men som är uthyrd till ett annat företag. En konsult är kort sagt en person som är anställd för att hjälpa ett företag att fylla ett behov under en begränsad eller längre tid. Det kan både vara som specialist inom ett område som företaget inte besitter, eller en person inom ett område där företaget behöver förstärkning snabbt.

Hur blir man en konsult?

Vägen till konsultyrket kan variera från person till person. Något som är väldigt spännande är däremot att vem som helst kan bli konsult. Har du exempelvis arbetat länge inom en specifik bransch eller besitter du en spetskompetens som efterfrågas på marknaden, kan konsultrollen vara perfekt!

Vi hoppas att detta gav dig lite nya kunskaper som du kan ha nytta av

Vännerna på Götacity Group AB

Leave a Comment

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Logga in

Registrera dig

Glömt lösenord

Dela