GÖTACITY BEMANNING

Verkligheten började år 2020. Två viljestarka personer och en vision var byggstenarna som idag är ett solitt företag med 42 anställda och en lång rad av nöjda kunder är vår historia och framtiden ser ännu ljusare ut. I vår affärsidé med kompetens, erfarenhet och engagemang ger vi en trygghet och fångar upp det kompletta erbjudandet till våra kunder. 

Vi såg att bemanning och rekryteringsverksamheten lämnade en hel del önskemål för oss som personal men också för kunder. Vi såg att det fanns behov att förbättra förutsättningar och villkor för både kunder och anställda, och för att nå det målet säkerställer vi att vi arbetar långsiktigt och engagerar oss i alla nivåer genom hela resan. 

Med över flera års erfarenhet har vi hjälpt kunder inom flera olika branscher att bli mer drivna. Vår väg är kvalitet, skicklighet och kunskap och vi är övertygade om att fortsätta utveckla Götacity Group i fortsatt rätt riktning.

Vi vill vara en trygg partner som engagerat skapar ett värde och insikten är att bygga ett välmående företag där ambitiösa människor vill arbeta hos.

Vi vet att medarbetarna är vår viktigaste tillgång och förstår vikten av att de trivs och utvecklas kontinuerligt. Därför arbetar vi löpande och aktivt med att vidareutveckla all personal i en positiv riktning. Vår ambition är att alltid arbeta snabbt och effektivt med kvalitet. Glada medarbetare som trivs gör inte bara ett bättre arbete, de tar också bättre hand om både våra kunder och deras slutkunder. Man kan säga att framgångsrika bolag har personal som vet vad de ska göra och älskar att göra det.

Vi är ett stolt team som tar vara på människors drivkrafter, värderingar och styrkor och skapa samsyn i verksamheten om uppdrag, visioner och organisationens riktning. Vi jobbar med att coacha, stimulera och inspirera, men också utmana, för att nå högre höjder. Tillsammans är vi en trygg och utvecklande arbetsgivare.

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av dig till oss oavsett om  det gäller att bolla idéer kring rekrytering eller om du vill bli en del av vårt konsultnätverk.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Logga in

Registrera dig

Glömt lösenord