Välkommen tillbaka till en händelserik vår!

Våren är på ingång och vi på Götacity Group vill passa på att önska dig varmt välkommen till ett nytt och spännande år för Götacity Group. Vi hoppas att du har hunnit njuta av ett par lediga dagar och haft tid att ladda batterierna för en händelserik vår. Här skickar vi med en liten vårhälsning.

Vi är tillbaka till en händelserik vår och vi på Götacity Group ser fram emot att köra igång igen med full kraft. Men hur spöklikt detta virus än är har det även fört något gott med sig. För oavsett hur digitalt vi alla arbetade innan har Covid-19 påskyndat digitaliseringsprocessen ytterligare i hur vi utför våra arbeten och tjänster. Det gäller även oss på Götacity Group. Vi precis som många andra bolag har tagit ett stort kliv framåt och säkerställt digitaliserade rekryterings och bemannings processer för såväl våra kunder som kandidater. Och tack alla fantastiska kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners för att ni väljer att arbeta med oss på Götacity Group. Det är ett förtroende vi värnar allra högst om.

Nu står vi redo! Vi är 100 procent tillgängliga med fortsatt säkerhet i första åtanke med en stor och stark drivkraft att finna de bästa kandidaterna till våra kunder. Vi är på plats för att fylla Sverige med rätt kompetens. Har du personalbehov? Tveka inte att kontakta oss.

Varma hälsningar

Vännerna på Götacity Group

Leave a Comment

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Logga in

Registrera dig

Glömt lösenord

Dela